Samenwerken

Samen creëren we het succes binnen jouw organisatie!

Mensen optimaal inzetten, om uiteindelijk zelf prestaties te kunnen blijven verbeteren.

 Developed by

Wij komen tijdelijk naast je staan om te kijken hoe je de prestaties op de werkvloer kunt verbeteren. Wat zegt de analyse? Welke (innovatieve) interventies zijn nodig en welke methoden gaan we inzetten?

 Powered By

House of Performance neemt financieel deel in jouw organisatie. Wij gaan de verantwoordelijkheid samen aan. Dat betekent dat wij financiële middelen, vakmanschap en innovaties en jullie de kennis van klant, branche en dienstverlening meenemen. Wij zijn samen aandeelhouder van de werkvloer…

 Managed by

Wij vullen een interim vacature in. Dit is de ideale manier om vanuit een lijnfunctie de prestatieverbetering in gang te zetten. In de laatste fase van het verbetertraject ondersteunt en inspireert onze interimmer de nieuwe manager..

Kernwaarden

Onze kernwaarden bepalen onze koers.  Ze zijn een deel van ons, komen voort uit onze passie en drijven ons en ons gedrag. In onze samenwerking met jou zal je ze herkennen.

Intensiteit
Lees meer
 

Intensiteit

We leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline. Duurzame resultaten halen door mensen te laten excelleren is onze passie. We genieten van deze reis en zijn bereid extra stappen te zetten of af en toe van het pad af te wijken.

Authenticiteit
Lees meer
 

Authenticiteit

Mensen laten excelleren, ieder op zijn unieke (eigen) wijze. Voor ons is het belangrijk dat iedereen vanuit zijn ik bijdraagt aan het resultaat en de organisatie.

Reciproque
Lees meer
 

Reciproque

Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Dat geldt wederzijds en heet reciproque. Deze wederzijdsheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.

Wij geloven dat het de mensen in een organisatie zijn die een duurzame waardevermeerdering mogelijk maken.

Het is onze missie om mensen te laten excelleren waardoor de prestaties op de werkvloer zichtbaar verbeteren.

Kopje koffie, goed gesprek?

koffie