Arjon van Lieshout

"Zorg dat de klant tevreden is en doe wat je belooft"

Arjon van Lieshout

Partner en organisatiespecialist

Na mijn studie ben ik begonnen in diverse marketing functies. Na een aantal jaar ben ik in aanraking gekomen met het advieswerk door te gaan werken bij een groot internationaal Amerikaans adviesbureau. Naast vakinhoudelijke kennis heb ik hier geleerd dat een adviseur een paar basisregels in het achterhoofd moet houden: zorg dat de klant tevreden is, doe wat je belooft en behaal je resultaat conform planning en binnen afgesproken budget.

Na een volgende ervaring bij een Nederlands adviesbureau heb ik samen met Joost Preyde besloten een eigen adviesbureau naar ons model op te zetten. We wilden een professionele organisatie neerzetten waar je voor klanten een prestatie neerzet die net weer beter is dan men verwacht. Daarnaast wilde ik een cultuur opbouwen van gedreven professionals die veel vrijheid hebben om zich te ontwikkelen, maar ook elkaar opzoeken om kennis te delen of gewoon een potje bier te drinken. Zo zit ik zelf ook in elkaar: de prestaties moeten er zijn, maar daarnaast moet ook ruimte zijn voor wat meer informele zaken.

Naast mijn werk deel ik mijn leven met Christa en heb ik twee zonen, Floris en Egon. Om ook nog een beetje fit te blijven speel ik hockey en ben ik in de zomer regelmatig op het water te vinden.