Carien de Vries

"Veranderen door verbinden"

Wat klanten zeggen

  • ’Ik vond het fijn om met Carien te werken omdat ik in onze mannenwereld juist met een vrouw wilde werken met veel ervaring in verkoop. Zij is een relatievrouw en dat is belangrijk in onze business’. Mijn team is een doenersteam, dat praktische voorbeelden wil horen. Carien heeft die uit eigen ervaring. Ze heeft alles wel een keer aan de lijve ondervonden en kan iemand echt iets bijbrengen van binnenuit. Van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam en uiteindelijk naar bewust bekwaam’.

    Jack Burema - Manager Klant & Markt Sales Liander

Carien de Vries

Interim Manager

Regievoering, relatiemanagement en outsourcing vormen de rode draad in mijn ervaringsoverzicht.

Voor veel organisaties in Nederland geldt: willen we onze doelstellingen bereiken, dan moeten we samenwerken met andere organisaties. Maar hoe pak je dat aan? Hoe richt je zo’n samenwerking in? Hoe zorg je dat mensen de juiste rol vervullen en hoe maak je zo’n samenwerking succesvol?

Als geen ander weet ik dat samenwerking tussen organisaties mensenwerk is, waarvoor de medewerkers goed moeten worden gefaciliteerd. Dit vraagt om een heldere samenwerkingsdoelstelling, goede werkafspraken en een concreet besturingsmodel. Plannen, communiceren en elkaar aanspreken zijn daarbij van essentieel belang.

De mensen met wie ik heb mogen werken typeren mij als een teamspeler met een hoog energieniveau en een grote werklust. Door mijn betrokkenheid weet ik mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Mijn werkervaring en persoonlijkheid maken dat ik, samen met de medewerkers, beweging kan creëren en invulling kan geven aan samenwerkingsambities. Als interimmanager komen mijn kwaliteiten goed van pas bij:

– het implementeren van een samenwerkingsovereenkomst
– het inrichten en versterken van leveranciers -of accountmanagement
– het positioneren en organiseren van demand –en supply management (regie)