Carmel Kloosterhuis

“If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, it goes to his heart” – Nelson Mandela

Carmel Kloosterhuis

organisatiespecialist

In mijn werk zoek ik verbinding. Verbinding in combinatie met het uitzoeken van complexe puzzelstukken die bij de klant nog gelegd moeten worden. Een frisse blik op bestaande problemen en het op gang brengen van verandering. Dit alles om mensen te laten excelleren. Dat is waar ik vroeger – en nog steeds – blij van word!

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, deed ik mijn eerste internationale en advieservaring op in Indonesië als consultant op een HR consultancy project van AIESEC. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Brunel als Sourcing Consultant Finance. Hier was ik verantwoordelijk voor een team van gedetacheerde Finance professionals en voor relatiemanagement van een aantal grote klanten. Na twee ontzettend leerzame jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vond ik in House of Performance; gave projecten met aandacht voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van prestatieverbeteringen!

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wielrentochten met vrienden en verwonder ik mij telkens over het verrassend mooie Nederlandse landschap. Daarnaast kan ik enorm genieten van het moment dat ik met ski’s op mijn schouder de gondel omhoog pak, met een wijntje op de camping zit of een duik neem tussen de schildpadden.