Ellen Hennekens

"Denk niet in grenzen, denk in mensen"

Ellen Hennekens

Interim Manager en Organisatiespecialist

“Denk niet in grenzen, denk in mensen.” Een kaart met deze tekst erop kreeg ik bij het afscheid van mijn oude collega’s. Een spreuk die men bij mij vond passen; een uitdrukking die ik bij HofP vind passen. Daarom voel ik me hier thuis.

De zakelijke wereld – productie en dienstverlening gelijk – draait uiteindelijk vaak maar om een ding: de mensen. Zonder mensen (lees: medewerkers) geen product, zonder mensen (lees: klanten) geen omzet. En dit is dan ook waar ik me op wil richten: de mensen. Mensen laten excelleren op professioneel en persoonlijk vlak. Samen mét deze mensen de wereld telkens een beetje beter maken.

Bij HofP krijg ik jaar in jaar uit de kans om nieuwe werkgebieden te verkennen, word ik uitgedaagd om de lat telkens weer een beetje hoger te leggen – voor mezelf maar ook voor anderen. Tijd voor reflectie bij HofP een must, niet langer een ‘nice to have’. Allemaal randvoorwaarden die ervoor zorgen dat ik alert blijf en het maximale uit mezelf en anderen kan halen.

Naast hard werken aan een betere wereld hechten zowel HofP als ik veel waarde aan een privéleven. Deze uurtjes breng ik graag door met mijn vriend, vrienden en familie, maar soms ook net zo lief lekker alleen thuis met en lekkere kop koffie, een mooi stukje muziek en een tijdschrift op de bank of slenterend door de stad.


Mijn projecten

menzis
De doorlooptijd om zorgaanbieders uit te betalen is verkort met 80%. Geen verrassing dat ook de medewerkertevredenheid drastisch is gestegen. Lees meer
Nedtrain
Tevreden monteurs en minder kosten. Dat bereikten wij met een vernieuwende pilot bij het Servicebedrijf van NedTrain. Lees meer
Beter samenwerken leidt tot focus, meer kwaliteit en minder kosten bij het Meetbedrijf van Enexis. Lees meer
Bekijk meer projecten van Ellen Hennekens