Geralda van Sandijk

"Niet alles wat je onder ogen ziet kan veranderd worden, maar niets kan veranderd worden als het niet onder ogen gezien wordt."

Geralda van Sandijk

Organisatiespecialist

Mijn passie zit in ontwikkeling, groei en versterking van de mens. Zowel ‘geestelijk’ als ‘lichamelijk’: persoonlijke ontwikkeling en analyseren wat mensen drijft is een onderwerp op altijd over door te denken en praten. En ik hou van lekker eten, goede wijn en mooie schoenen…

Ik, Geralda van Stempvoort, leef vanuit geloof, hoop en liefde. Ontwikkeling, contact en zingeving staan centraal in mijn leven. Ik richt me erop het beste te halen uit mezelf en uit anderen en kies daarmee mijn eigen weg.
Door mijn werkervaring heb ik de nodige mensenkennis en -ervaring opgedaan. Als recruiter is het zaak in korte tijd te komen tot de essentie van wat mensen drijft, wat ze kunnen en welke potentie ze hebben. Als managementtrainee heb ik voornamelijk mezelf onder deze loep genomen. In de periode die daarop volgde heb ik bij DELA een dochteronderneming opgezet voor het vervoer rondom de uitvaart. In die tijd heb ik kennis gemaakt met alle facetten van bedrijfsvoering en mogen ervaren dat praktijk uiteindelijk de beste leerschool is.

Als adviseur bij House of Performance is het helpen excelleren van anderen, zowel mens als organisatie, mijn dagelijkse drijfveer. Hierin sluit ik me aan bij wat James Baldwin al treffend zei: “Niet alles wat je onder ogen ziet kan veranderd worden, maar niets kan veranderd worden als het niet onder ogen gezien wordt”.

Basis voor ontwikkeling ligt voor mij altijd in een eerlijke en open reflectie. Naar jezelf, maar zeker in organisaties ook naar elkaar. Binnen House of Performance ervaren we zelf ook dat dit niet altijd makkelijk is, maar we geloven in de noodzaak ervan. ‘Brutal love’ noemen we dat.