Heiko van Eldijk

"Mensen dichter bij hun eigen willen en kunnen brengen"

Heiko van Eldijk

Partner en organisatiespecialist

Je bent als mens tot veel in staat als je je potentie ten volle aanwendt. Als je bewust bent van wie je wezenlijk bent en weet wat je werkelijk wil, kun je het ‘moeten’ loslaten. Dan laat je jezelf excelleren in effectiviteit, samenwerken en het nemen van eigenaarschap. Dit komt jezelf als de organisatie ten goede.
Ik krijg energie als ik zie dat management en medewerker zich samen inspannen om tot wederzijdse groei en gedeelde successen te komen. Het natuurlijke verantwoordelijkheidsgevoel voor verandering en resultaat dat dan ontstaat, versterkt de organisatie om op eigen kracht verder te kunnen. Ik ga weg als de werkvloer concreet verbetert en management zijn rol goed invult. Mijn bijdrage varieert van expert, inspirator tot aanjager.

House of Performance is voor mij een organisatie die gedreven wordt door mensen die in de kern werken volgens dezelfde waarden. We zijn ‘hongerig’ naar kennis en ontwikkeling, naar het laten excelleren van klanten. En we hebben veel lol. Lol in het leven, het werken met collega’s en met klanten.
In mijn privé leven haal ik inspiratie en zingeving uit het gezelschap van mijn vrouw Alma, dochter Aimé en zoon Roman. Daarnaast laat ik mij graag voeden door een goedgevulde eettafel, waaraan geproefd, gedronken en vooral veel gelachen wordt.