Hiske van Bekkum

"Be the change you want to see in the world"

Hiske van Bekkum

Partner assistant

Na ruim 6 jaar op de internationale HR afdeling van een multinational in de FMCG te hebben gewerkt kwam ik in contact met House of Performance. Nadat ik na een fijn gesprek op een prachtige locatie in hartje Utrecht met een grote lach op m’n gezicht naar buiten liep, kon ik alleen maar hopen dat de klik wederzijds was.

Prestaties op de werkvloer verbeteren, door mensen te laten excelleren is waar HofP en de Hoppers voor staan. Ze doen dit met een heerlijke gedrevenheid en energie. Stuk voor stuk mensen die werken vanuit hun hart en passie, allemaal op hun ‘eigen’ manier zijn ze enorm gedreven en betrokken. Verbinden, samenwerken, het beste in jezelf en de ander naar boven halen.
In mijn (nieuwe) rol als Partner Assistant, probeer ik er alles aan te doen om de partners, maar ook de rest van Hoppers te laten excelleren, zodat we samen het beste voor de klant kunnen bieden. Mooi om onderdeel uit te mogen maken van dit bijzondere bedrijf!

In mijn vrije tijd luister ik veel naar muziek (allround) en als ik de tijd (en rust) heb, schrijf ik graag of stort ik mezelf op een goed boek. Als ik sport doe ik dat altijd in de hoogste versnelling, fanatiek & competitief (fitness, hardlopen, snowboarden/skiën, skeeleren fietsen/mountainbiken..). Van (levens)verhalen en van filosoferen krijg ik eigenlijk nooit genoeg. B+ (= positief) is mijn levensmotto.