Ingrid van den Berg

Ingrid van den Berg

Organisatiespecialist

Veranderende organisaties, daar vind ik mijn uitdaging in. Bij veel programma’s is er al aandacht voor de visie en strategie, maar de vraag blijft: hoe implementeer je deze nieuwe strategie, hoe zorg je dat mensen zich committeren en verbinden aan de gewenste richting en hoe gaan we beweging creëren, innoveren en ontwikkelen?

Gedurende mijn carrière heb ik mij professioneel gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en het verhogen van de performance. Zo heb ik diverse programma’s opgezet, gemanaged en uitgevoerd om teams en afdelingen te verbinden aan nieuwe organisatiedoelen, om de strategie te vertalen naar de werkvloer en flexibiliteit te vergroten. Hierbij ligt de focus zowel op het functioneren van de mens alsmede op onderkenning van de harde feiten. Deze aandacht voor zowel harde als zachte factoren maakt het werk zo interessant en uitdagend.

In mijn werk ben ik verhelderend, ondernemend en positief en een echte teamplayer. Ik werk graag doel- en resultaatgericht met een scherp oog voor inhoud en kwaliteit. In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen, snowboarden en hardlopen. Daarnaast heb ik een voorliefde voor het opknappen van oude huizen en meubels.