Laura Weenink

"Het enige waar we bang voor hoeven zijn, is angst zelf (Franklin D. Rooseveld)"

Laura Weenink

Organisatiespecialist

In 2011 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met House of Performance gedurende mijn masterthesis. Deze heb ik namelijk mogen doen bij House of Performance onder leiding van Desiree van Dun. Gedurende deze periode heb ik kennis gemaakt met de inspirerende bedrijfscultuur van HofP. Een bedrijf waar de focus op de mens ligt, de belangrijkste ‘asset’ van het bedrijf.

Na mijn afstuderen heb ik twee jaar gewerkt bij een bedrijf dat ERP implementeert, waarbij ik voornamelijk verantwoordelijk was voor het implementeren van de financiële modules. Hier besefte ik, dat mijn interesse bij implementeren meer ligt in het menselijke aspect van veranderen dan in het technische aspect. Terug naar HofP was daarom voor mij een logische stap. Prestaties verbeteren op de werkvloer door de mens te laten excelleren, in plaats van systemen te optimaliseren. Samen met de klant duurzame verbeteringen realiseren, waarin zowel de individu als de organisatie groeit geeft mij energie.

In mijn vrije tijd houd ik ervan de wereld te ontdekken door mooie reizen te maken, van het leven te genieten door veel tijd met vrienden en familie door te brengen en vind ik het heerlijk een potje te tennissen.