Lisa van Velzen

"What got you here won’t get you there"

Lisa van Velzen

Organisatiespecialist

Ik heb het altijd bijzonder gevonden hoe bij visuele illusies wat je ziet kan veranderen wanneer je er vanuit een ander gezichtspunt naar kijkt. Als adviseur kun je hetzelfde bewerkstelligen. Door met verwondering naar een bestaande structuur of proces te kijken, zie je dat waar anderen door gewenning overheen kijken. Zien wat er ook is, biedt nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Simpel maar niet minder bijzonder.

Wat mij aantrekt in House of Performance is dat wij samen met medewerkers veranderingen teweeg brengen die er echt toe doen, veranderen om het veranderen is niet aan ons besteed. Om deze reden is het zoeken naar de vraag áchter de vraag een wezenlijk onderdeel van mijn vak. Het is als een puzzel waarbij je in de loop van een analyse de juiste puzzelstukjes bij elkaar vindt. Alleen dan kun je duurzame waarde creëren. Dit vindt ik mooi en hier krijg ik energie van.

Buiten mijn werk krijg ik energie van de mensen om mij heen, sporten, duurzame initiatieven, uitgebreid ontbijten en de wereld ontdekken.