Maurice van Sebille

Altijd samen zijn leert je respect te hebben voor de ander

Maurice van Sebille

Organisatiespecialist

Eeneiig of Twee-eiig? Één, en je kan ons heel goed uit elkaar houden. Met een tweelingbroer opgroeien heeft me belangrijke lessen geleerd. Altijd samen zijn leert je respect te hebben voor de ander, het waarderen van diens kwaliteiten, dat te gebruiken en daarmee samen sterk te staan.

Daarnaast voelde ik ook een drang om mijn eigen identiteit te zoeken en kenbaar te maken. ‘Een tweeling’ is enkelvoud en daarmee denkt men nog weleens dat je ook als één fungeert. ‘Als hij dat goed kan dan moet jij dat toch ook kunnen, want je bent toch een tweeling?!’ .. uhm nee, we hebben beide onze authentieke kenmerken.

Wat we wel gemeen hebben, is dat wanneer we iets gaaf vinden of willen bereiken, we er voor de volle 100% voor gaan! Doelgericht, soms met vallen, maar dan ook altijd met opstaan. We worden graag ergens goed in en dat doen we onder andere door de lat hoog te leggen.

Toen ik op zoek ging naar een andere baan, vond ik het in de eerste plaats belangrijk dat het bedrijf bij me paste. Bovenstaande lessen vond ik terug in de kernwaarden van House of Performance: Reciprociteit, Authenticiteit, en Intensiteit. Ik krijg dan ook heel veel energie om iedere dag vanuit die waarden samen met collega’s de beste prestaties na te streven.

En buiten het werk? Dan is sporten mijn uitlaatklep. Heerlijk om na een intense dag, te squashen, hard te lopen of de sportschool in te duiken om met een ontspannen gevoel weer thuis te komen. Mooie reizen maken of gewoon lekker met vrienden afspreken kan ik ook erg van genieten.