Nancy van den Bosch

"Het beste wat je kunt bereiken is te worden wie je bent"

Nancy van den Bosch

Finance & HR Officer

Na een aantal mooie projecten te hebben afgerond, ben ik op zoek gegaan naar een inspirerende omgeving waar ik energie van zou krijgen. Die omgeving heb ik gevonden bij House of Performance.
De medewerkers van House of Performance maken hier het verschil. Gedrevenheid, passie en enthousiasme zie ik in iedere medewerker terug.

Daarnaast wil ik echt wat bij kunnen dragen, iets kunnen betekenen voor mijn collega’s en onze klanten. Ik vind het belangrijk dat een organisatie staat voor wat zij zegt. Niet alleen maar mooie woorden, maar een goed doordachte missie en visie en recht uit het hart. Zo is innoveren, kennis delen en maatschappelijk verantwoord ondernemen een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Hier ga ik mijn weg vervolgen om te worden wie ik ben. Want: het beste wat je kunt bereiken is te worden wie je bent. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn man en zoontje. Met vrienden uitgebreid tafelen en eindeloze gesprekken voeren onder het genot van een wijntje doe ik ook graag.