Nina Kubina

"When the going gets tough, the tough get going"

Nina Kubina

Organisatiespecialist

Waarvoor ik ’s ochtends uit bed stap? Om mensen te helpen. En om iets nuttigs te doen voor de maatschappij. Kortom: om positieve impact te maken op de samenleving door van elkaar te leren wat uiteindelijk resulteert in geluk.
Daarom werk ik bij House of Performance. Mensen laten groeien, samenwerken, samen verantwoordelijkheid nemen en daarbij streven naar zeer goede prestaties. Moed om onderlinge feedback te geven en daardoor ontwikkeling te realiseren, zowel bij mezelf, bij collega’s als bij opdrachtgevers. Dat vind ik belangrijk!

Het draait om de mensen in een organisatie. In het verleden heb ik in de onderwijswereld gewerkt. Goed onderwijs begint bij een goede docent. Iemand die betrokken is, inhoudelijke kennis weet over te brengen en leerlingen kan inspireren en motiveren. Ik krijg er energie van om mensen te mogen ondersteunen in hun groeiproces en vind het geweldig om te zien dat deze ontwikkeling positieve invloed heeft op de gehele organisatie of zelfs de samenleving.

Thuis geniet ik ervan urenlang in de keuken te staan en zelf cruesli te maken. Ik ben graag buiten (fietsend, hardlopend of wandelend), ben een dierenvriend en ik doe graag nieuwe dingen, zoals een stilte retraite. Daardoor zie ik de wereld vaak vanuit een ander perspectief, wat ik geweldig vind. Ook ga ik regelmatig naar Duitsland, waar mijn roots liggen.