Pascal den Hartog

"Wie stopt met leren, stopt met leven"

Pascal den Hartog

Organisatiespecialist

Als kind haalde ik de dingen al uit elkaar. Met verbazing ontdekte ik dan hoe iets werkte. Achter elk antwoord zat wel een nieuwe vraag. Doorgaan tot je er veel te laat bij in slaap viel. En natuurlijk gezonde frustratie als het niet terug in elkaar pasteā€¦
Deze fascinatie en kinderlijke verwondering heb ik altijd gehouden. Ik ben steeds beter geworden in het in elkaar zetten van dingen. Dat kan ik nu ook bij meer abstractere zaken zoals organisaties. Bouwen aan hoe mensen samen iets kunnen bereiken. Een geweldige missie waar alle mooie eigenschappen van mensen gebundeld worden tot iets dat hen zelf overstijgt. Ik heb er mijn hart aan verpand. Je mag me er voor wakker maken, ik sta er mee op en ik val er nog steeds veel te laat bij in slaap.

Ik werk bij House of Performance omdat er van die leuke mensen werken. Mensen die dezelfde gedreven passie hebben om te willen weten wat werkt, en dat dan laten werken. Je merkt dat aan de open blik, de vragen die gesteld worden, de oprechte interesse en hoe prettig iedereen in het leven staat.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit (van opera tot dance), kook ik met vrienden, loop ik hard, speel ik met mijn zoontje, reis ik met mijn vrouw de wereld over en doe ik graag telkens weer nieuwe dingen.