Suzanne de Bock

"Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in a while, or the light won't come in"

Suzanne de Bock

Organisatiespecialist

Met een open blik, de wereld in. Mezelf en anderen aanzetten tot verwondering. Ik ben ervan overtuigd dat juist door mijn aannames te toetsen, ik zowel mijzelf als mijn omgeving een stap verder kan helpen. Als professional puzzel ik dan ook graag mee aan de opgaven van organisaties met een maatschappelijke functie.

Na afronding van de opleiding Publiek Management (Universiteit Utrecht) ben ik gestart bij adviesbureau Andersson Elffers Felix (AEF) te Utrecht. Vanuit AEF werkte ik met een gedrevenheid aan het bereiken van maatschappelijke resultaten. Zo hield ik mij in de rol van adviseur of projectleider bezig met de vertaling van strategie naar organisatievraagstukken; bijvoorbeeld in gemeentelijke samenwerking. Ook werkte ik voor onder meer onderwijsorganisaties, woningcorporaties en de (rijks)overheid.

De meeste energie haal ik uit het vertalen van strategische vraagstukken naar de betekenis daarvan voor organisaties – en voor mensen! Binnen House of Performance werk ik met energie, gevoel voor verhoudingen en respect voor belangen aan prestatieverbeteringen op de werkvloer. Passend bij mijn eigen opvattingen over het adviesvak, doen we dit binnen House of Performance met aandacht voor gedrag en leiderschap. Dat bepaalt immers of een gerealiseerde verandering beklijft.

In mijn vrije tijd verwonder ik mij graag over andere landen, geschiedenis en culturen. Wanneer niet op reis, ben ik graag actief in en rondom Utrecht. Dat kan zijn op de wielrenfiets of in een van de vele kroegen of restaurantjes die de stad rijk is. Ik geniet van het ontdekken van nieuwe dingen, en leer graag beter toneelspelen, zingen en klussen in huis.