Hoppers gezocht!

Wij zijn opzoek naar nieuwe Hoppers. In een gesprek zoeken wij je drijfveren.  Passie en intentie die leidt tot concrete resultaten vinden wij net zo belangrijk als je opleiding en ervaring.

Wil jij ook Hopper worden? Neem contact op!

 

Wie is de Hopper?

Bij House of Performance werken Hoppers. Maar wat is dat dan een Hopper?
Een Hopper is een beetje eigenwijs. Nou ja, zeg maar behoorlijk eigenwijs. Dat maakt dat hij nogal confronterend kan zijn en je ogen opent voor nieuwe mogelijkheden. Want behalve eigenwijs is hij ook slim. De Hopper is een creatieve geest die mogelijkheden weet om te zetten in concrete implementaties.

Onze klanten

De business van onze klanten bevindt zich in de zakelijke dienstverlening. Opdrachtgevers zijn vooral beslissers op directieniveau en soms ook op managementniveau. Onze klanten hebben de ambitie om prestaties op de werkvloer continu en blijvend te verbeteren. Daarom kiezen zij voor House of Performance. Zij laten ons weten dat wij ‘echt’ samenwerken en in staat zijn aanwezige potentie te ontsluiten. Daarom behalen wij duurzaam afgesproken resultaten. Maar onze klanten kunnen je dat ook zelf vertellen. Bekijk bijvoorbeeld de testimonial van APG.

Meesterschap

Om echte meesters in ons vak te zijn en te blijven, kun je het hele jaar door in- en externe opleidingen volgen. Deze geven je een brede basis in je advieswerkzaamheden. Samen werken we aan het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en professionele groei. Dit doen we onder meer met 360 graden feedback, een projectcoach, interne masterclasses en actieve deelname aan intervisiegroepen.

Eigen ontwikkelbudget

Dat we ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid daarin belangrijk vinden, blijkt ook uit een stevig eigen ontwikkelbudget dat iedere organisatiespecialist jaarlijks tot zijn/haar beschikking heeft. Dit budget kan in afstemming worden besteed aan seminars, congressen, training, opleiding en coaching.

Organisatiespecialisten met 2-8 jaar werkervaring Als specialist ben je een professionele gesprekspartner voor de klant.

Lees meer